Jouw droomwoning in Venlo financieren

Financieel advies op maat

Zie jij jezelf al wonen op deze unieke plek in Venlo? Dan is het handig te weten wat belangrijk is bij de aankoop van een nieuwbouwhuis, welke kosten ermee gemoeid zijn en wat er financieel mogelijk is. De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Want is het mogelijk die droom waar te maken? De adviseurs van Rabobank kijken tijdens een gratis oriëntatiegesprek samen met jou naar je financiële mogelijkheden. Zo weet je snel waar je aan toe bent.

Voordelen Rabobank hypotheek

Voor nieuwbouw hebben we aantrekkelijke voordelen, zoals een offertetermijn van 18 maanden bij Plusvoorwaarden, Duurzaamheidskorting, Betaalpakketkorting en wellicht is er een Groenhypotheek mogelijk of extra leencapaciteit voor energiebesparende maatregelen. Wil je meer weten? Maak dan een afspraak op kantoor of een videogesprek via de button.

De financieel adviseurs nieuwbouw van Rabobank, Meike Kerkers (tel: 0615885631) en haar collega’s zijn nauw betrokken bij het project Vendervaart. Ze gaan graag met jou in gesprek over jouw woonwensen en plannen voor een nieuwe woning in Venlo. Met hun kennis en betrokkenheid bij het project bespreken zij met jou de financiële mogelijkheden, zodat jij weloverwogen een keuze kunt maken. Alle informatie over de hypotheken van Rabobank vind je op rabobank.nl/hypotheken en over nieuwbouw op rabobank.nl/nieuwbouw

Energiezuinig en duurzaam wonen

Rabobank stimuleert energiezuinig en duurzaam wonen. En dat belonen we. Koop je een milieuvriendelijke en duurzame woning in project Vendervaart? Dan krijg jij een extra duurzaamheidskorting. Bekijk meer informatie op rabobank.nl/duurzaamheidskorting om de voorwaarden te bekijken.

De start voor jouw nieuwe droomwoning in Vendervaart

Financiële check

Ben je nieuwsgierig geworden? En wil je weten wat jouw financiële mogelijkheden zijn? Maak dan snel een afspraak voor een financiële check via de link hieronder met Meike Kerkers (06 15 88 56 31) financieel adviseur bij Rabobank of stuur een email naar nieuwbouw@rabobank.nl. Een eerste gesprek is kosteloos en vrijblijvend en geeft je snel inzicht in wat er financieel mogelijk is.

Financiële check