Duurzaam wonen voor jouw omgeving en jezelf

Vendervaart

Deel jij onze droom om lichter te leven? Voluit te genieten van elke dag, zonder sporen na te laten? Vendervaart maakt het mogelijk. Hier ontstaat de eerste Cradle 2 Cradle woonwijk van Limburg! Een woonwijk met woningen die jou de sleutels geven tot wonen in balans. Met maximale grip op het binnenklimaat en minimale impact op het buitenklimaat. Wonen met groene vingers én met groen verstand. Met deze woning ben jij in controle. Je wekt bijna al je energie zelf op, hergebruikt zoveel mogelijk hemelwater en hebt ook de luchtkwaliteit in eigen hand. Goed voor het milieu en voor jouw portemonnee!

Schrijf je nu in

WONEN IN EEN GROENE DROOM

De gezellige kleinschalige woonwijk Vendervaart biedt alles voor een positief en energiek leven. De woningen worden gerealiseerd aan de Oude Turfstraat in de gewilde wijk ’t Ven in Venlo. De gemakken van een winkelboulevard voor de dagelijkse boodschappen ligt op wandelafstand. Met de fiets sta je zo in hartje Venlo en met de auto ben je binnen enkele minuten op de snelweg, maar ook bij twee nabijgelegen natuurgebieden Groote Heide en Zwart Water. Je bepaalt helemaal zelf of je de drukte van de stad Venlo opzoekt of de dorpse rust van jouw wijk.

KLAAR VOOR DE TOEKOMST

Er zijn woningen voorzien rondom een natuurlijk plantsoen met groen en waterpartijen. Het is onze droom een gevarieerde en gezellige Cradle 2 Cradle woonwijk te ontwikkelen met diverse woontypes van starters tot levensloopbestendig. Vendervaart maakt wonen met nieuwe energie mogelijk met pluspunten zoals; groene daken en deels groene gevel, optimale isolatie, de toepassing van wadi’s in het openbaar gebied en tanks voor hemelwateropvang in de tuinen. Een wijk met een groen en sociaal hart.

Pioniers met Méér dan groene vingers!

Hoe slim en vooruitstrevend ook, in Vendervaart staat bouwinnovatie altijd in dienst van mensen en hun woonplezier. Hier kun je fijn wonen in een mooie, groene omgeving, samen met buren die op dezelfde manier in het leven staan.

Word ook jij een pionier van duurzaam en voordelig wonen?
.
.

Wonen in balans?

Schrijf je hier in!

Wij weten zeker dat het kan. Wonen in balans met dier en het milieu,
kunnen inspelen op veranderende woonwensen. Daarom bouwen wij
een woonwijk die jouw de middelen biedt om lichter te leven.
Vriendelijk voor milieu én woonkosten. Wat we van jou vragen is dat je er volop gebruik van
maakt. Zeg jij ja tegen wonen in balans? Laat ons dan weten wie je bent!

Ja, ik heb interesse

Een groene toekomst voor venlo

Bouwplan Vendervaart past helemaal in de droom van de gemeente Venlo om samen met burgers, bedrijven en kennisinstellingen te werken aan een nieuwe en groene toekomst voor iedereen in Venlo. Morgen in Venlo is een initiatief van de gemeente Venlo. We willen groeien mét aandacht op Nieuwe energie, Nieuwe natuur en Nieuw gebruik. Omdat wij, onze kinderen en kleinkinderen hier een goed leven willen hebben. Zo blijft Venlo ós stedje van lol en plezeer. We zetten allemaal een klein stapje en maken samen meters!

Zet je groene knop om en bekijk ook eens de website morgeninvenlo.nl

Klik hier!

Ontwikkeling:

JPO

Bouw:

Jongen

Verkoop:

Hauzer & Partners Makelaardij